Wie is KooZ?

Mijn naam is Alinda de Haan-Kreukniet. Ik kom uit een ondernemersgezin en mijn man en ik hebben samen sinds 2006 een eigen bedrijf waar ik de administratie en boekhouding voor verricht.

Voordat mijn man en ik de zaak in 2006 starten heb ik sinds 1996 bij diverse bedrijven gewerkt waar ik de administratie en boekhouding voor bijhield. Dit heb ik tot 2007 gedaan, daarna heb ik me volledig gefocust op ons bedrijf en 2 andere kleine bedrijven.

Ik ben iemand die perfectionistisch, gecontroleerd en snel werk verricht. Aangezien ik naast de onderneming met mijn man ook zelfstandig wil gaan ondernemen, heb ik besloten om een eigen kantoor voor administratieve ondersteuning te starten.

Genaamd KooZ Administratieve Ondersteuning!

Ik merk dat kleine ondernemers vaak liever bezig zijn met het ondernemen dan dat zij zich bezig houden met de administratie en boekhouding. Of zij hebben het te druk met het ondernemen, waardoor de administratie blijft liggen.  Zij vinden het makkelijk om alles te af te geven bij iemand die dit nauwkeurig en accuraat verwerkt, zodat alles constant up-to-date is en zij zich geen zorgen hoeven te maken over o.a. de betalingen van facturen, het debiteurenbeheer, doen van de OB-aangifte etc.

Ook zijn er veel startende ondernemers die opzien tegen het opzetten van de administratie/boekhouding. Ook hier kan ik een helpende hand in zijn.

Vanuit mijn eigen locatie in Alblasserdam kan ik u ondersteunen en begeleiden bij uw administratie.